Back to school – checklist

Ik was de vlog van juf Charlotte (juf vlogt) aan het kijken en zij bracht mij op het idee om een checklist te maken voor het begin van het schooljaar. Ik heb haar checklist er bij genomen en gekeken wat ik er zelf van kan gebruiken en er ook dingen aan toe gevoegd. Misschien heb je er ook iets aan om te gebruiken, daarom deel ik de checklist graag. Waarschijnlijk zijn er dingen die jezelf ook doet en dingen die je misschien niet doet, zo heeft iedereen weer zijn eigen manier van werken. Ik kan gelukkig al een aantal dingen meteen afvinken, want ik ben afgelopen week een dagje met mijn duo naar school geweest en heb aan het einde van het schooljaar ook al goed opgeruimd in de klas. Volgende week vrijdag hebben we openingsvergadering en zullen we ook de rest van de lijst kunnen afvinken voor de school weer start op 24 augustus.

Schermafbeelding 2020-08-11 om 13.16.14

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb de checklist ook weer gemaakt met Canva, nogmaals een super leuk programma!

Download de checklist hier.

 

Leave a reply