Eindgesprek LIO stage

Gisteren om 12.oo uur had ik mijn eindgesprek op stage. Het gesprek verliep heel goed en op het einde was het moment om mij een punt voor mijn LIO stage te geven. Mijn coach mocht mij het punt zeggen en dat deed zij op een hele lieve manier. Na een kort praatje van haar was het dan zo ver, ik kreeg een zeer goed oftewel een 9! Wat was ik blij!! Na al het harde werken heb ik dit punt zeker verdiend.

Ook kreeg ik tijdens het gesprek een punt voor mijn eindonderzoek. Hiervoor heb ik een 7 gekregen!! Hier ben ik ook tevreden mee.

Vandaag heb ik het de kinderen van groep 4 verteld en ze reageerden allemaal super enthousiast. Dus je bent nu een echte juf?? Nee, helaas nog niet helemaal maar wel al voor de helft… huh maar juf hoe kan dat dan? Ik heb de kinderen uitgelegd dat ik dinsdag 19 juni nog een eindgesprek heb op de juffenschool en als ik dat ook goed doe, dan ben ik een echte juf. De kinderen zeiden allemaal dat dat wel ging lukken! De schatjes :)

Nu ben ik mij goed voor aan het bereiden op het eindgesprek. Ik ben alle theorie nog eens goed aan het doornemen en dat is best wel veel. Ook heb ik mijn eindpresentatie zo goed als af en kan ik hier goed aan gaan oefenen.

Nog 12 dagen te gaan! Ik vind het met de dag spannender worden, hopelijk lukt het allemaal en komt mijn droom eindelijk uit.

Duimen jullie voor mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>