Favoriete herfst liedjes

 

 

 

 

 

In de herfst heb ik een aantal liedjes die ik de kinderen elke keer weer aanleer.Om de liedjes gemakkelijk te blijven herhalen, maak ik van elk liedje of versje een kaartje. Deze kaartjes stop ik in een doos en wanneer ik tijd over heb, kunnen de liedjes gekozen worden door een kind en gezongen worden door ons allemaal. Om de liedjes herkenning te geven zorg ik dat ik op de voorkant van het liedje een plaatje plak over het liedje (in dit geval de spin) ook schrijf ik er de titel bij (in dit geval rin tin tin spin).

Over de versjes en liedjes doos heb ik al eens eerder geschreven, dat kun je hier  lezen.

 

One comment on “Favoriete herfst liedjes

 1. Elly

  Ha Femke,

  Leuke site heb je.
  Kun je me vertellen op welke wijs dit liedje is?

  met vriendelijke groet,
  Elly

Leave a reply