Ideeën moederdag cadeautje volgend jaar

fotolijstje

Het idee voor het moederdag cadeau heb ik al eerder gedeeld, via instagram. Namelijk de hartjes sleutelhanger van de action. Ik heb de kinderen zelf een hartjes doosje laten kleuren en uitknippen en in elkaar zetten. Hierbij hebben ze ook nog een leuke kaart gemaakt.

Mijn collega van groep 1/2 had een zeepketting gemaakt.

Mijn collega van groep 5/6 had een fotolijstje gemaakt met een schaduw foto in (gemaakt met behulp van een bouwlamp omdat de zon de hele week maar niet ging schijnen) en er rond hebben de kids in een patroon rietjes geplakt.

En mijn collega van groep 7/8 had een memobord gemaakt met de kids.

Misschien al leuke ideetjes om te onthouden voor volgend schooljaar! Als het meestal tijd is om te zoeken kom ik namelijk niet op echte leuke ideeën maar door het jaar heen wel.

memobord

fotolijstje

sleutelhanger

Leave a reply