Ik sta in de JSW!

Deze maand sta ik in de JSW, een vakblad voor het basisonderwijs, speciaal onderwijs en opleiding.

Een paar weken terug ben ik benaderd geworden door de redactie van de JSW met de vraag of ik mijn schoolweek wilde beschrijven in een artikel. Ik vond het super leuk dat ze dit aan mij vroegen en heb meteen enthousiast reageert. Het schrijven van het artikel was ook snel gebeurd, het rolde zo uit mijn vingers.

Het artikel is twee pagina’s groot, ik vind het zo speciaal om mijn artikel in het vakblad te zien staan! Ik ben er ook echt trots op! Ik ben benieuwd of er nu bezoekers zijn die dit artikel gelezen hebben en daarom mijn site bezoeken. Laat even een berichtje achter, dat vind ik leuk!

Het artikel heb ik ingescand en kun je hier lezen.

3 comments on “Ik sta in de JSW!

 1. mama

  Leuk gedaan Femke, ik ben trots op je!

  Mama xxx

 2. Valerie Graef

  Hallo Femke,

  wat goed zeg dat je dit artikel hebt mogen publiceren! Gefeliciteerd. Leuk om te lezen ook, geeft weer even wat meer inzicht in hetgeen de kinderen doen op een gemiddelde schooldag! Veel succes! Groeten, Valerie Graef (Morris, groep 5 BS BW)

 3. Marissa

  Ik kom niet alleen vanwege het artikel op je site, maar wil wel even zeggen dat ik hartstikke trots op je ben! Wat een eer en wát een leuk artikel! Maar ja, hoe kan het ook anders met zo’n leuke juf?!

  Hopelijk lezen veel leerkrachten, directie- en bestuursleden dit artikel ;)

  X Marissa

Leave a reply