Joggen – bewegend leren

Via de facebook pagina middenbouw wereld ben ik op een heel leuk idee gekomen, namelijk joggen met verliefde harten. Natuurlijk kun je de powerpoint ook voor andere doeleinden gebruiken, denk bijvoorbeeld aan het oefenen van de tafels, herhalen van letters en woordjes in groep 3. Ik mocht van de originele maakster, Djuna van den Boogaard, mijn aangepaste versies delen met jullie.

Schermafbeelding 2018-09-12 om 18.19.19

De twee nieuwe versies die ik gemaakt heb zijn:
- Herhalen letters kern 1, klik hier
- Oefenen woorden kern 1, klik hier

Zelf heb ik het joggen met verliefde harten al uitgeprobeerd, het is een echte hit! Op de facebookpagina staan ook nog joggen tafels, zeker de moeite waard om je bij aan te melden. Klik hier voor middenbouwwereld en hier voor bovenbouwwereld.

 

 

2 thoughts on “Joggen – bewegend leren

 1. Hoi digifemke,
  Ik heb jouw PowerPoints gebruikt en de kinderen waren super enthousiast. Ik heb zelf 2 aangepaste versies gemaakt met die van jou als basis. Een met de twee tekenklanken en 1 met veel voorkomende korte woordjes.
  Ik heb ze nu enkel in mijn eigen groep gebruikt maar vindt je het goed als ik ze ook deel met collega’s bijv via Fb?
  Groetjes Ilona

 2. Hallo Femke

  Erg leuk dat joggen met woorden. Maar ik zie ze alleen van kern 1. Klopt dit of kijk ik niet goed.
  hoop van je te horen.
  gr Jolène Overes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>