Superjuffie op de Zuidpool

Superjuffie

Vandaag ben ik tijdens een vervanging begonnen in het boek ‘superjuffie op de Zuidpool’. Dit boek heb ik opgestuurd gekregen door Unieboek uitgeverij het spectrum, dankjewel! De kinderen van groep 6 mochten tekenen en ik heb ondertussen voorgelezen uit het boek. De kinderen waren meteen een en al oor!

Superjuffie

 

 

 

 

 

 

 

 

Superjuffie op de Zuidpool is een nieuw avontuur van Superjuffie! Er zitten heel wat spannende aspecten in het boek, waardoor je niet kunt stoppen met (voor)lezen. De kinderen wilden steeds dat ik een nieuw hoofdstuk zou voorlezen. Superjuffie gaat namelijk trouwen maar dan opeens wordt ze ontvoerd door een meneer die superjuffie op een regenworm vindt lijken. Het blijkt dan dat ze op de Zuidpool terecht is gekomen. Ze wilt heel graag terug gaan naar haar bruiloft, omdat ze volgens haar nog steeds niet is getrouwd met Hakim. Ze werd namelijk weggeroepen door haar poes in nood. Het zou de mooiste dag van haar leven moeten zijn, maar in plaats daarvan raakt ze helemaal in de problemen.

Ik ga het boek stiekem dit weekend verder aflezen, zodat ik het einde weet. Maar dat verklap ik natuurlijk niet! Ik vind dit boek zeker geschikt voor de middenbouw.

Wil je het boek ook graag (voor)lezen, klik dan hier!

 

Leave a reply