Tip/top aan de juf

Als je een dag gaat vervangen is het leuk om de dag af te sluiten met een tip en een top voor de juf. Natuurlijk geef jij de kinderen ook een tip en een top over de dag. Een volgende keer als je nog eens gaat vervangen, kun je de kinderen herinneren aan deze tips en tops.

Zelf doe ik dit vaker, het is heel leerzaam en ook leuk om te zien hoe kinderen tegen je aankijken.

2 comments on “Tip/top aan de juf

 1. Luc

  Hoi,

  Mijn naam is Luc en ik ga binnekort starten in een nieuwe baan, en ben dus op zoek naar wat leuke hulpmiddelen voor mij en de leerlingen waar ik in de toekomst mee ga werken. Tijdens deze zoektocht kwam ik jouw website, originele naam trouwens, tegen, en dus deze tip! Ik las hem en ik vond het gelijk leuk! Kun/ wil je me er iets meer over vertellen? Hoe ben je er mee begonnen en vooral wanneer ben je er mee begonnen, earen jouw leerlingen meteen enthousiast en kan je deze tool in elke klas gebruiken?

  Hartelijk dank alvast voor je reactie,
  Met vriendelijke groet, Luc van Alphen

  1. femke

   Deze tip/top aan juf heb ik gewoon uitgelegd aan de kinderen aan het begin van de dag. Aan het einde van de dag geeltjes uitdelen, kinderen een tip/top laten opschrijven en weer laten ophalen. Goede tips en tops heb ik kort besproken.

Leave a reply