Traktatie afscheid groep 3

Vandaag neem ik afscheid van groep 3. Natuurlijk wil ik de kinderen iets lekkers geven. Ik heb sneeuwpoppetjes gemaakt van snoep. De sneeuwpoppetjes bestaan uit:

- Marshmallows (gezicht en buikje)

- Kleurendrop (ogen, neus en knoopjes)

- Dropveter rol (hoedje)

- Gummy bol (hoedje)

Dit alles is geprikt op een sateprikker.

De sneeuwpoppetjes zijn per stuk ingepakt in folie en aan elke traktatie hangt een kaartje met een persoonlijke tekst voor elk kind. Een heel werk, maar met super hulp van mama hebben wij dit in een avond gemaakt. Ik ben enthousiast, ik hoop de kinderen ook!


2 thoughts on “Traktatie afscheid groep 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>